LuKiAt ;) Liity lukiaksi !! =D

lauantai 14. toukokuuta 2011

Tee kutsut + muuta!

Tervehdys taas! En voinut eilen blogata koska blogi oli remontissa ja kun yritti mennä blogiin siihen tuli vaan linkki-- Bloggeri ei ole käytettävissä ;( Mutta onneksi sitä nyt voi käyttää c--: Elikkäs niistä tee kutsuisa! Mulla ainakin on ollu tosi hauskaa niissä! Juhlasalikin on tosi hieno ja sielä kuuluu arabialainen musiikki cXX Tulee ainakin heti mieleen sellanen cXX Jeppsss... ja sit vielä se hauskin juttu minä,Supru ja Penelopa järjestettiin omat tee kutsut! cXX Tässä onkin yks kuvanen!! --------------->


Siellähän se Supu huutaakin Kippistä ja Penelopa ajattelee silmänisku hymppää! ;;) Mun hiukset tuli tossa kuvassa yhtäkkiä ihan ouon väriseks vaikken käyttäny mitään tehosteitakaan ?! 
No kumminkin seuraava juttu eilen oli kulttis päivä ja Ellakin oli Panfussa! Sielläkin oli tosi hauskaa ja sitten vähän pelleiltiin nampan puumajas cX yritettiin saada se panda jotenki vialliseks vai miten sen nyt ottaa! cXX Eipäs mulla sitten oikeen muuta lähen tästä kohta kaippa Suprulle käymään että Heipsulikeiksuli! 

Tassuittain: Taffel
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aidotko kommentoida?! Juu, senkus! Toivoisin että kommentoisit ja ettet käyttäisi rumaa kieltä c: