LuKiAt ;) Liity lukiaksi !! =D

tiistai 8. maaliskuuta 2011

Herkullinen Resepti ja Paljon Muuta ! =D

 Heipähei kaikki Pandat! Ootteko vielä tänään piipahtaneet panfussa sillä tänään on kaikilla ollut herkullisia reseptejä Blogeissaan ja muutenkin monet ovat kailottaneet sitä Panfus! :D :) Mäkin ajattelin ensikisi Tehdä tai siis Hakea netistä reseptin... Mutta sitten päädyin sellaiseen tulokseen et LEIVON ITSE PANDAKUORUTTEISEN HYVÄN KAKUN! ;) Siinä kyllä lensi tahrat pitkin seiniä ja oli kuorutteita missä sattuu ja sen semmosta.. illallakin menin nukkuun oli tyynylläkin vielä pikku läntti kermavaahtoa! :D :) Täs on vielä siittä Herkullisesta pandatäytekakusta kuva! (jota on enään vain kakspalaa jäljellä ;) :D)


                     Eikö näytäkkin herkulliselta vai mitä?! ;)
 


Sitten vielä muuta asiaa.. Niinkuin kysyin aijemminkin oletteko piipahtaneet Panfussa? Ootte varmaan jo huomannu ylä laitaan on ilmestyny Pandojen vaatekirja (STYLE) :D :P Harmi vaan etten pysty ostaan ko vaan kultapanda päivänä :'(
                     Niin pieni kuva ja jos sen isontaa tulee suttunen >:(
  
Niin ja vielä tässä äkkiä ja vaivihkaa kysyn mitäs pidätte mun uusisita gadgeteista? Tein vaan äkkiä tollasen Ellan ja Maxin Blogi linkin ja Tietoa minustakin juttu meni Pilalle ku en tiä miten sitä sais isommaks oon kokeillu jo kaikkia keinoaja p.s Muokkasin sit vähän sitä taustaa pinkiks ;) Ja ajattelin  tästä lähin sit rueta käyttään tota PANFU merkkiä ku se on hiano ja muutenki ;) Eipä mul sit muuta Moikka!! :D :P :) 



                          Tassuittain: Taffel                            
                                                                           

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aidotko kommentoida?! Juu, senkus! Toivoisin että kommentoisit ja ettet käyttäisi rumaa kieltä c: