LuKiAt ;) Liity lukiaksi !! =D

maanantai 13. kesäkuuta 2011

Pikkuinen Videon pätkä!

                                 Moooi!

Humppelis! Kuis kulkee..? Mulla ainaki hyvin koska ööö.. enmä tiiäkkään :D 
Mutta kulkee vain hyvin :D Niin aivan elikkäs tänään ja eilen.. on sadellut aika paljon ja sadetta on myös luvassa.. :c Sateella ei voi oikein tehdä mitään :s ei voi mennä ulos tai kastuu(en ainakaan suosittele) ja jos samaan sassiin ukkostaa ei voi ees olla tietokoneella eikä tuskin ees pistää mitään johtoa pistorasiaan.. :roll: Mutta ajatellaan nyt vain jos sataisi :D Eli ei voi ainakaan ulos mennä ja öö.. voi oikiastaan puuhailla vaan sisällä.. :roll: Mutta mitä voi panfusa puuhailla sateisina päivinä?! :!:  





Tollanen sadepäivän vinkki! Kiitän tuosta eniten Musia,Tillervoa,Namusiiliä ja Hannahia! Toivottavasti toi autto jotain!... Mutta mun mielest panfus on aina tekemistä.. ;)  Kumminkin mulla ei ollu nyt muuta joten heipsun rallaa!

                                               

3 kommenttia:

  1. taffel, oot niin hyvä tekeen picnik kuvii että kysyn sulta. miten voi tehä tekstin peilikuvii picnikillä? ja miten voi tehä puhekuplii?
    sori jos kyselen hölmöjä ;D

    VastaaPoista
  2. Ei se mitään ;) Sehän on hauska kun saa kommenteijja :D Mutta mä en valitettavasti osa neuvoo sitä peilikuva tekstii kun se on aika monimutkanen juttu, mutta jos haluut voin tehä sulle sellasen.. lähetä kommenttii mulle jos pistät tilaukseen ja ne puhekuplat löytyy siitä nuoleien ja sydämmien alapuolelta. jos et löyä voin tehä sulle sellasenki ::DD

    ~Taffel~

    VastaaPoista

Aidotko kommentoida?! Juu, senkus! Toivoisin että kommentoisit ja ettet käyttäisi rumaa kieltä c: